Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı 2018 – 11. Dönem Başladı

Bölgesel Çevre Merkezi – REC Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı 11. Dönemi, 21 Mart 2018 Çarşamba günü REC Türkiye Direktörü Rifat Ünal Sayman’ın gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla başladı.

LC Waikiki, IBC – Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı, TURMEPA, Defans Ajans, UN SDSN Türkiye, Organik Kimya San. ve Tic. A.Ş., Global 360 Medya, Tüpraş, Procter & Gamble Tüketim Malları San. A.Ş., Reengen, Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş., Beşiktaş Belediyesi, TÜSİAD, Yıldız Holding, İstanbul Teknik Üniversitesi, Anadolu Efes, MAPFRE Sigorta, Şişecam, Air Liquide Gaz San. ve Tic. A.Ş., Çimsa Çimento, Şok Marketler Tic. A.Ş. ve Akçansa Çimento gibi değerli kurumların katılım sağladığı programın ilk dersinde “Kurumsal Sürdürülebilirlik, Küresel Tehdit ve Fırsatlar: İklim Değişikliği ve Paris Anlaşması” konularına değinildi.

Mart, Nisan ve Mayıs ayı boyunca devam edecek olan program, ekonomi, çevre ve sürdürülebilir kalkınma alanında eğitimler, deneyimleri uluslararası ölçekte kabul gören uzmanlar tarafından veriliyor. Program, sürdürülebilir kalkınma hedefi doğrultusunda kurum içi gerekli önlemlerin alınması, eşzamanlı olarak süreçlerin hızlı, doğru, etkin ve en düşük maliyetle yönetilmesi için katılımcılara sürdürülebilirlik anlayışının temel uygulamalarını aktarmayı amaçlıyor. Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

REC Türkiye Program Sekretaryası: +90 312 491 95 30

https://tr.linkedin.com/in/kurumsalsurdurulebilirlik

REC (Kaynak, Çevre ve İklim Derneği) sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et