AB Çevre Ödülleri (ABÇÖ) 2017 Türkiye Programı Başvuruya Açıldı!

Lider Şirketlerimizi Avrupa Birliği Çevre Ödülleri (ABÇÖ) 2017-2018 dönemine katılmaya davet ediyoruz. Ödüller Türkiye’de dereceye giren şirketlerimize AB düzeyinde yarışma hakkı tanıyor. REC Türkiye ve TOBB işbirliğinde düzenlenen program, AB düzeyindeki çevre alanında en prestijli ödül. Son başvuru tarihimiz 30 Haziran 2017
REC Türkiye’nin ulusal sekretarya görevini yürüttüğü, Avrupa Birliği (AB) tarafından çevresel performansı yüksek şirketlere verilen AB Çevre Ödülleri Türkiye (ABÇÖ) Türkiye Programı, büyüklüğünden veya faaliyet gösterdiği sektörden bağımsız olarak, çevre ile ilgili performansını geliştirmek ve sürdürülebilir ekonomik gelişmeye katkıda bulunmak amacıyla projeler geliştiren ve uygulamaya koyan şirketleri ödüllendiriyor.

Ödül almaya hak kazanan şirketler, Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Logosu’nu bir ekoetiket olarak ödülü aldıkları yıldan itibaren 2 yıl boyunca pazarlama, marka yönetimi, halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, sosyal sorumluluk, vb. faaliyetlerinin her aşamasında ücretsiz kullanım hakkını elde ediyor.

logoab-copyEBAE

REC (Kaynak, Çevre ve İklim Derneği) sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et