Et ve Et Ürünleri Kaynak Verimliliği Rehberi

Verimlilik Stratejisi Eylem Planı (2015-2018) kapsamında T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Verimlilik Genel Müdürlüğü sorumluluğunda, imalat sanayisinde sürdürülebilir üretim teknolojilerinin yaygınlaştırılması için sektörler bazında rehber dokümanlar hazırlanması çalışmaları kapsamında hazırlanmıştır.Rehberler, Verimlilik Genel Müdürlüğü (VGM) ile Bölgesel Çevre Merkezi Türkiye (REC Türkiye) işbirliğinde, ODTÜ Çevre Mühendisliği ve ODTÜ Gıda Mühendisliği danışmanlığında, gıda imalatı sektörünün altında yer alan Et ve Et Ürünleri İmalatı ve Süt ve Süt Ürünleri İmalatı sektörlerine yöneliktir.

Et ve Et Ürünleri Kaynak Verimliliği Rehberini indirmek için tıklayınız.