KSSP – Kapanış Töreni

REC Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) tarafından geliştirilen “Kurumsal Sürdürülebilirlik Sertifika Programı” (KSSP), özel sektörün sürdürülebilirlik çalışmalarını teşvik etme amacı ile 6 Nisan – 1 Haziran 2016 tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi yerleşkesinde 9. kez düzenlendi.

3

İşletmelerin ekonomik, sosyal ve çevresel konuları bütüncül bir şekilde iş süreçlerine dâhil etmeleri için destek sağlamayı hedefleyen programa bu yıl özel sektörün öncü kurumlarından 19 kişi katıldı. Bu yılki program, yeni ve geçmiş dönem mezunlarının katıldığı 8 Eylül 2016 Perşembe günü 18.30 – 20.30 arasında, Boğaziçi Üniversitesi Kennedy Lodge’da gerçekleştirilen bir resepsiyonda, 2016 mezunlarının sertifikalarını almalarıyla son buldu.

Sertifika törenine mezunların yanı sıra; REC Türkiye, Boğaziçi Üniversitesi ve TÜSİAD’dan yönetici ve akademisyenler katıldı. Sertifikalar, REC Türkiye Direktörü Rifat Ünal Sayman, BÜYEM Direktörü Tamer Atabarut ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman tarafından katılımcılara takdim edildi.

2

1

KSSP 2016 Programı hakkında detaylı bilgi tanıtım kitapçığmızda bulunmaktadır. Kitapçığı incelemek için tıklayınız.

KSSP Tanıtım Broşürü için tıklayınız.

REC (Kaynak, Çevre ve İklim Derneği) sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et